Еко-квест «Пізнай природу»

Літо – сприятливий період для відпочинку на природі, прогулянок до лісу. З 27 по 29 червня 2022 року у мальовничому куточку урочища «Стебник» проходив еко-квест «Пізнай природу», в якому взяли участь діти працівників НПП «Вижницький». Еко-квест проходив по таких локаціях: «Знайомство із мальовничим куточком Стебник» та «Мальовничі краєвиди Кінашки».

На першій локації діти дізналися про різноманітний рослинний та тваринний світ Парку, види які занесені до Червоної книги України, гідрологічну мережу Парку, яку складають річки, джерела та мальовничі водоспади, та цікаві геологічні об’єкти.

На другій локації діти піднялися на гору Кінашка, де мали можливість насолодитися мальовничими краєвидами, що відкрилися з вершини гори, а також дізналися, які небезпеки можуть очікувати під час прогулянки лісом.

Всі отримали неймовірне задоволення, позитивні емоції, на повні груди вдихнули чисте карпатське повітря та милувалися неймовірними краєвидами. Приємні спогади, неперевершені враження – залишаться назавжди.