22 квітня День Землі

Щороку 22 квітня жителі нашої планети відзначають День Землі. Це чудова нагода вкотре замислитися над проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об'єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті.
До відзначення дня Землі працівники Парку підготували презентаційний матеріал, який передали вчителям біології для проведення у навчальних закладах. З учнями 5-А класу Замостянської ЗОШ І-ІІІ ст., 6-7 класів Берегометського ліцею №2 , 8-Б класу ОЗ «Мигівський ліцей», 6-7 класи Долішньошепітського ліцею та  10-х класів і 6-их класів Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст. проведенні екозаняття, під час яких школярам була продемонстрована презентація «День Землі» і ековікторина «Земля - наш спільний дім», з різними станціями із завданнями.
До відзначення  долучилися учні 3 класу Лопушнянський ліцей, 1-2 класів ОЗ "Мигівський ліцей" та 1 класу Берегометського ліцею №2. Школярики👧🧒 проявили неабияку креативність малюючи малюнки на тематику 🌎"Земля наш дім"🌏
До відзначення дня Землі долучилися 👧🧒учні 3-Б класу Коритненського ЗЗСО І-ІІІ ст, з якими проведено екологічне заняття "Кольори моєї Землі". Під час заняття діти переглянули відео "Збережемо нашу планету разом!" та попрацювали з ігровими картками.
А учні 5-Б класу Берегометського ліцею №1 ознайомилися з таємницями планети Земля та взяли участь у вікторині "Земля - наш спільний дім".
💛Дякуємо ЗСУ за мирне небо💙