Ліс – це не смітник!

Скільки не пиши, скільки не наголошуй про заборону викидання побутового сміття до лісу, проте і досі існують «патріоти своєї справи», які вважають, що найкращим місцем для смітника є ліс. Вони цілеспрямовано вивозять його туди чи зупиняються обабіч дороги, викидаючи різний непотріб у лісові масиви.
Особливо колективу Парку доводиться постійно прибирати те сміття та вивозити його на сміттєзвалище з урочища Славець селища Берегомет. А це, скажімо відверто, не так легко та й до того ж і неприємно.
Розбите скло, папір, пляшки, поліетилен, пластик, консервні банки, гори побутового та виробничого сміття… І це ще не все, що там валяється.
Вкотре нагадуємо вам, що згідно Постанови №575 від 10 травня 2022 року Про затвердження спеціальних такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної порушенням законодавства про природно-заповідний фонд, за засмічення лісів відходами, порушник притягується до адміністративної відповідальності та має сплатити штраф у розмірі 557,04 гривень за одну одиницю покинутої речі, банки, пляшки тощо.
📌P.S. Звертаємося до «патріотів своєї справи», які одразу ж накидали вже гори сміття❗️
Майте хоча б краплю совісті⁉️