Національний природний парк «Вижницький» відзначив 28 річницю!

🌿Директор Галина МАРЧУК на урочистих зборах привітала колектив, подякувала всім за сумлінну та плідну працю, побажала успіхів у збереженні, відтворенні та захисті природних ресурсів Буковинських Карпат.
🌿З вітальним словом у онлайн режимі до працівників Парку звернувся Едуард Арустамян - директор департаменту природно-заповідного фонду та біорізноманіття Міндовкілля України, підкресливши здобутки та важливість роботи колективу у збереженні природних багатств.
🌿Відтак з вітальною промовою звернулися гості: заступник голови Чернівецької ОВА Олександр ЯНКОВ, заступник начальника управління екології та природних ресурсів Чернівецької ОВА Андрій САВЧУК, заступник голови РВА Микола ФЕДОРОЩАК, заступник голови Вижницької районної ради Сергій ВІРСТА, начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Вижницької міської ради Алла ПАВЛЮК, голова Берегометської селищної ради Сергій БОДНАРЮК та директор національного природного парку «Хотинський» Георгій ПОПОВЕЦЬКИЙ, які вручили почесні відзнаки як молодим спеціалістам, так і тим, хто стояв при витоках створення Парку за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток та розбудову національного природного парку «Вижницький», як природно-заповідного об’єкту загальнодержавного значення. А також запевнили про продовження подальшої співпраці між установами.
🌿Доброю традицією стало вітання колективу першим директором Георгієм СОРОКАНОМ, який пригадав роки становлення Парку та побажав успіху, натхнення та нових звершень.
🌿Спільно ми пам'ятаємо минуле та будуємо майбутнє, дбаючи про найцінніше – природу України.