Вшановуємо Різдво!

✨Говорять, що Різдво потрібно не лише бачити, але й відчувати. Це завжди особливий і неповторний час, коли довкола панує атмосфера духовності, традицій та святкових подій, які залишають невимовні емоції в серці кожного.
✨У національному природному парку «Вижницький» 26 грудня 2023 року, за сприяння Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, відбувся благодійний дитячий культурно-освітній фестиваль «Колядка-FEST», який відзначається вже не один рік поспіль. Початок свята ознаменувався гімном, а вчителі Берегометської школи мистецтв відкрили захід колядкою "Там во Бахмуті".
✨Священники провели спільну молитву за наших захисників та за Україну. Директор Парку Галина МАРЧУК та гості фестивалю: начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, голова районної ради Михайло Андрюк, які відзначили колектив Парку почесною грамотою, а також голова Берегометської ОТГ Сергій Боднарюк привітали всіх присутніх і долучилися до збору коштів, а це більше 6 тисяч гривень, на підтримку Збройних сил України. Учнівські колективи Вижницького району колядували та прославляли народження Ісуса Христа.
✨За всебічну підтримку даного заходу дякуємо Чернівецька обласна військова адміністрація, Вижницька районна військова адміністрація, Вижницька Районна Рада, Берегометська селищна рада за підтримку. Отцю Олександру настоятелю Свято-Михайлівської церкви та отцю Степану настоятелю Свято-Юріївського храму за щиру і спільну молитву. А працівникам Вижницького районного відділу поліції ГУНП, Вижницькому районному відділу ГУ ДСНС у Чернівецькій області та КНП «Берегометський центр первинної медико-санітарної допомоги» забезпечення безпеки під час проведення фестивалю.
✨Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось завжди радісно та натхненно. Адже підтримувати традиції, обряди та звичаї – є важливим аспектом збереження культурних цінностей нашого народу. Колядуймо щиро і віримо, що Бог Предвічний, який прийшов днесь із небес, спасе люд український увесь і допоможе здобути перемогу.