Заповідна українська земля

Заповідна українська земля – це та частинка нашої держави, де охороняється природа, це святі місця, де люди можуть відчути свою належність до природи, до глибокого і могутнього Всесвіту... Це те, що ми залишаємо нашим дітям і онукам... В Україні дуже різноманітні заповідні куточки, які створюються з метою охорони природи, збереження і відновлення рослинного та тваринного світу, біорізноманіття та краси українських земель для майбутніх поколінь.
День заповідників та національних парків у світі почали вперше відзначати в 1997 році з ініціативи Центру охорони дикої природи і Всесвітнього фонду дикої природи.
До відзначення цього екологічного свята екоосвітянка Парку провела для школярів 7-Б та 7-В класу Берегометського ліцею №1 урок-мандрівку «Заповідники та їх значення для збереження природи». Під час заняття учні здійснили уявну мандрівку деякими природними і біосферними заповідниками, для чого створюються ці природоохоронні місця, а також дізналися дуже багато цікавої інформації про них.
Провідним фахівцем з екологічної освіти для працівників Парку було проведено онлайн-мандрівку «Заповідники та їх значення для збереження природи».
працівники Парку відвідали Берегометський ліцей №2. Екоосвітянка провела учням 8-го класу урок-мандрівку на тему "Заповідники та їх значення для збереження природи". Школярі уявно мандрували природними та біосферними заповідниками, створеними в Україні, переглядали відеоролики і отримали багато цікавої та корисної інформації.