Всесвітній день дикої природи

З 3 березня кожного року ми відзначаємо Всесвітній день дикої природи, започаткований у 2013 році. Це свято постійно нагадує нам про важливість охорони та збереження різноманітності флори та фауни нашої планети, адже без належного захисту вони можуть бути знищені.
Учні 5-го класу Берегометської гімназії провели захоплюючу годину спілкування під назвою "Рекордсмени тваринного світу України". Під час цього заходу діти дізналися багато цікавого про найнезвичайніших представників фауни нашої країни, розглянули фотографії та почули цікаві факти про рекордсменів серед тварин.
 

🪲Про найвидатніших представників світу дикої природи, які мешкають в Україні, дізнавалися школярі 2-го, 6-Б класів Замостянської ЗОШ І-ІІІ ст. та 6-Б і 7-го класів Берегометського ліцею №2, під час проведення екохвилинки, години спілкування та уроку-презентації. Учні отримали чудову можливість дізнатися про найцікавіші факти найбільших, найшвидших та найрідкісніших тварин, які населяють нашу державу.

🐇До Всесвітнього Дня дикої природи долучилися школярі 2-А класу ОЗ "Мигівський ліцей"

🦬 Екохвилинку на тему "Тварини-рекордсмени України"  провела екоосвітянка з учнями 4-Б класу Берегометського ліцею №1. Під час заходу учні не лише переглянули цікаву презентацію, що розповідала про найцікавіших представників тваринного світу України та їхні рекорди, а й активно взяли участь у дидактичній грі з використанням конструктора Lego. Крім того, діти розвивали свої логічні здібності, розгадуючи цікавий тематичний кросворд.