Незабутні пригоди дітей на природі

⛺️Незабутні пригоди 👫дітей на природі.
🌿Саме так можна інтерпретувати пізнавальний відпочинок дітей на території природно-заповідного об’єкту. Завдяки ініціативі Національного природного парку «Вижницький», за сприяння і підтримці Франкфуртське зоологічне товариство в Україні // FZS Ukraine, Вижницька районна військова адміністрація та Вижницька Районна Рада, вдалось організувати кількаденний захід Екокемп «Стебник», учасниками якого стали діти полеглих воїнів, діти чиї батьки відважно захищають нашу Батьківщину та діти працівників Парку.
🌿В одну мить Парк перетворився на центр захопливих екологічних пригод та ігор, спортивних естафет і цікавих розваг, а головне – об’єктом дослідницьких активностей.
🌿Основна мета ЕкоКемпу – підвищити рівень екологічної свідомості молодого покоління, а також сприяти їх відновленню ментального здоров’я і загального самопочуття завдяки цілющій природі урочища Стебник та свіжому гірському повітрю.
🌿Протягом трьох днів кожен учасник міг відчути себе маленьким дослідником, який відкриває нові горизонти та вчиться цінувати навколишнє середовище. Кемпери занурювались у різноманітні активності: захоплюючі піші прогулянки, дослідження багатого світу флори та фауни, а також навчались важливості збереження природної краси та усвідомлювали роль кожного у цьому процесі.
🌿Особлива увага приділялась розвитку практичних навичок. Діти записували свої спостереження до записника юного природолюба, а свої мрії та побажання на майбутнє залишали на відбитках долоньок на символічному плакаті.
🌿Наприкінці ЕкоКемпу кожен учасник отримав пам’ятний подарунок на згадку про цей чудовий час.
🌿Діти повернулися додому з масою позитивних емоцій та новими знаннями, які, ми впевнені, залишаться з ними на довго. 🙂Ми сподіваємось, що цей захід стане щорічною традицією, і діти продовжуватимуть відкривати нові горизонти нашого дивовижного світу у мирній Україні.
💙💛Щиро дякуємо нашим захисникам – Збройним Силам України – за незламну силу духу і рішучість, завдяки яким ми можемо дбати про наших дітей, проводити важливі заходи та дарувати їм надію на світле майбутнє.